Activiteitenkalender KC Nijmegen e.o. Noviomagum:

 

 

   
19 en 20 december persbericht 23 april 2020:
World Dog Show Madrid 2020 en Kerst Winner Show 2020 in hetzelfde weekend in december!

In verband met de uitbraak van Corona Virus is de Wereld Show 2020 wederom verplaatst en nu naar 17, 18 , 19 en 20 december 2020. Op zaterdag 19 en zondag 20 december a.s. organiseren wij tevens onze jaarlijkse Kerst Winner Show. Als organisatie bestuderen wij een aantal opties omtrent het betreffende weekend en de mogelijkheden rondom de organisatie van ons event.

- Het is momenteel nog erg onzeker hoe de organisatie van grote evenementen mogelijk na 1 september in Nederland georganiseerd kunnen gaan worden. Bieden de dan actuele richtlijnen en regels voldoende mogelijkheden om op een verantwoorde wijze een hondententoonstelling te organiseren? Als organisatie kunnen wij pas na het bekend worden van deze regels beoordelen of wij hier aan kunnen voldoen op een wijze die recht doet aan de historie en verwachtingen bij deze show. De uiteindelijke beslissing om de show wel of niet te organiseren is mede van bovenstaande inzichten afhankelijk.
- Mocht de organisatie mogelijk zijn, dan zouden wij kunnen besluiten om de Kerst Winner Show hetzelfde weekend als de WDS in Spanje te laten plaatsvinden. Lang niet alle mogelijke exposanten gaan naar de WDS in Madrid. Wij denken dat wij nog steeds een hele mooie inschrijven kunnen realiseren tijdens onze show in Nederland.
- Wij zouden de Kerst Winner op een ander weekend in november, december of januari 2021 kunnen organiseren er vindt dan geen overlap plaats en exposanten hoeven dan geen keuze te maken tussen 2 titel shows in hetzelfde weekend.
- Vanuit de actuele landelijke situatie is het nog onzeker of dat wij in 2020 een Kerst Winner Show kunnen gaan organiseren. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Aangezien wij ook qua organisatie nog voldoende voorbereidingstijd hebben zullen wij bovengenoemde scenario's de komende periode bespreken en zullen wij de landelijke ontwikkelingen en mogelijkheden hier leading in laten zijn bij onze uiteindelijke beslissing.

Wij houden u op de hoogte.

Organisatie Kerst Winner Show 2020persbericht 7 april 2020:
Winner en Kerst Show gaa
n samen door in 2020. Samenwerking in vele opzichten succesvol!

De Winner tentoonstelling wordt dit jaar wederom georganiseerd in het weekend voor kerstmis op zaterdag 19 & zondag 20 december 2020 in samenwerking met de KC Nijmegen e.o. Noviomagum (de Kerstshow). Twee tradities blijven gecombineerd in de gezellige decembermaand in een sfeervolle kerstsfeer en redelijk centraal in het land in de Evenementenhal in Gorinchem. Het is van belang dat de Winner tentoonstelling elk jaar gehouden wordt en dat de daaraan verbonden titels beschikbaar zijn voor de hondenliefhebbers. Omtrent de Kerst Winner show in 2019 hebben meer dan duizend exposanten de enquête ingevuld en hun mening gegeven over deze show. Deze positieve resultaten motiveren ons om ook in 2020 gezamenlijk een Kerst Winner Show te organiseren.

Belangrijke uitgangspunten blijven:

- Laagdrempelig en ongedwongen sfeer;
- Betaalbare inschrijfgelden;
- Laag parkeertarief;
- Betaalbare consumpties;
- Sfeervolle Winner-waardige uitstraling van de tentoonstelling (volledig tapijt in en rondom de ringen);
- Het concept Hond zal plaatsvinden ter promotie van alle activiteiten waar de Raad van Beheer voor staat;
- De 10 FCI rasgroepen worden over de 2 dagen verdeeld met het (dubbele CAC) en CACIB en de daaraan verbonden   Winner titels voor de CAC, Jeugd- en Veteranen winnaars;

Schrijf tijdig in voor de Kerst Winner op 19 en 20 december 2020 in de Evenementenhal in Gorinchem. Let op; de ruimte is beperkt en vorig jaar waren wij genoodzaakt om de inschrijving eerder te sluiten. Schrijf dus op tijd in!

Organisatie KC Nijmegen & Raad van Beheer